Båtopplaget

Båtopplag

På båtopplaget driver elevene en liten bedrift. Vi løfter opp ca. 100 båter og setter dem på land. Om våren setter vi dem ut igjen. På dette tjener vi ca. kroner 400 000 pr. år. Elevene er med i alle ledd i driften fra opptak til fakturering og kundebehandling.

Om vinteren kjører vi skiløyper med snøscooter for skiforeningen, og vi driver med hogst langs løypene. Friluftsliv, turer og hogst en stor del av praksisområdet vårt. Vi knytter all praksis til de teoretiske skolefagene.

Videre tilbyr vi, ofte i samarbeid med andre grupper, trafikalt grunnkurs, mopedkurs, skikurs,sveisekurs, jegerprøvekurs og motorsagkurs. Vi har en hytte i Sørkedalen hvor vi er en gang i uken. Utfra den går vi på jakt og andre turer.

Vi disponerer tre snøscootere, en stor gaffeltruck, en pick-up og en ATV. Aktuelle turer kan være fottur, skitur, kanotur eller sykkeltur.